Over MijAls klein kind was ik altijd al dingen aan het maken, ik lijmde magneetjes aan speelgoed autootjes om efficiëntere autootjes te maken en op mijn 6e maakte ik mijn eerste perspectief tekening.

Opgeleid als product ontwerper vind ik het geweldig om gekke, nieuwe en innovatieve ideeën te bedenken, van draadloze usb sticks tot afval gebruiken in een manier van stemmen. Door deze ideeën in prototypes uit te werken komt de ware waarde van het idee tevoorschijn en begint het vorm te krijgen. Om deze prototypes tot duurzame producten te vormen vergt een totaal andere aanpak, een aanpak die ook bij mij bekend is.

Door te reizen, alles open te schroeven en door volharding te tonen, probeer ik mijn zoektocht naar het onbekende te bevredigen.


Jerry de Vos
Bedenker, ontwerper, maker.Tijdlijn van mijn leven

 • Sep 2018

  Start Intergrated Product Design master TU Delft.

 • Feb 2018

  Start Intergrated Product Design pre-master TU Delft.

 • March 2017

  Vrijwilligerswerk voor open source project Precious Plastic.

 • Jul 2016

  Bachelor diploma IPO.

 • Feb 2016

  Afstudeer stage bij Technical Expert group, Philips, Drachten.

 • Sep 2015
 • Feb 2015
 • Okt 2014

  Stage in Singapore bij We Are Perspective. Duur 4 maand.

 • Aug 2014

  Stage gelopen bij Pezy in Groningen. Duur 6 maand.

 • 2013

  Tijdens het tweede jaar Industrieel Product Ontwerpen.

 • 2012

  Eerste jaar Industrieel Product Ontwerpen in Zwolle.

 • 2011

  Project met Pezy VWO6.

 • 2010

  Project met Melle Koot in VWO5.

 • 2006

  VWO, N en G met Technasium, Werkman college Groningen.

 • 1999

  Eerste perspectieftekening op 6 jarige leeftijd.

 • 1996

  Altijd al geintereseerd in hoe dingen werken.

 • 1993

  Een nineties kind."Think hard, work harder" - Jerry de VosKern competenties


Idee generatie

Altijd al bezig om de raarste, gekste, mooiste en beste ideeën te bedenken. Het ombouwen van zeecontainer tot werkplaats, platen maken van gerecycled plastic of afval gebruiken in een manier van stemmen.

Ga naar case

Proof of concept

In het dagelijks leven zit een creatieveling als ik boordevol ideeën, maar welke is nou het beste? Welke is haalbaar? Door proof of concepts te maken kan een hersenspinsel omslaan in een geweldig nieuw product! Niks zegt meer dan een werkend voorbeeld, het bewijst de mogelijkheden en laat het idee voor zichzelf spreken.

Ga naar case

Verbonden producten

Gemak in een handomdraai, met de nieuwste producten worden onze levens steeds gemakkelijker gemaakt. Eerst kwam er de TV afstandsbediening, vervolgens kwam er voor ieder apparaat een afstandsbediening. Tegenwoordig krijgt ieder apparaat zijn eigen internet verbinding en wordt het allemaal vanaf de smartphone aangestuurd. The Internet of Things.

Ga naar case

Ontwerpen voor productie

Ontwerpen in één ding, ontwerpen voor productie is iets heel anders. Het is als het verschil tussen een aantal pagina's met een nietje en een ingebonden boek. Moldflow simulaties, sterkteberekeningen, materiaal keuze, passingen, lossingen, toleranties, oppervlakteafwerking, deelnaden e.d.

Ga naar case

Cases

iPhone hoes - Precious Plastic


Voor de lanceering van Precious Plastic versie 3 wouden we laten zien dat je ook hele precieze producten kan maken van gerecycled plastic. Door mijn kennis van productie een iPhone hoes ontworpen, vervolgens een mal ontworpen en laten frezen door 3D hubs.

Lees meer

Ecozuil


Meegeholpen met de realisatie van de Ecozuil, collega en vriend Hylke van de Kamp heeft de Ecozuil ontworpen die helpt met de bewust wording van plastic afval. Verantwoordelijk voor electronische gedeelte, zorgt voor interactie met de Ecozuil door middel van licht en geluid.

Lees meer

Festival kruk


Festival kruk van golfkarton,deze kan je handig meenemen op een festival en kun tussentijds lekker zitten. Je kan er spullen in doen en is bovendien leuk om mee naar huis te nemen!

Lees meer

Domotica


Zelf gemaakte domotica in mijn huis. Door in te loggen met mijn mobiel kan ik vanuit de hele wereld mijn apparaten aansturen. Bijvoorbeeld vanuit mijn bed koffie zetten of alvast mijn lampen aandoen terwijl ik thuis kom. The Internet of Things.

Lees meerSoftwareJij + Ik = Innovatie!Deze website geeft slechts een indruk over wie ik ben en wat ik doe. Mocht je me nu beter willen leren kennen, dan kunnen we altijd een kopje koffie drinken of ik kan bij u langskomen.
Ook is het mogelijk om met mij te connecten op LinkedIn,
te mailen naar info@jerrydevos.com.


Deze website is volledig met de hand geprogrameerd, zonder de hulp van plugins of frameworks. Fouten zijn menselijk, mocht je een foutje vinden, voel je dan vrij om het mij te laten weten :).